Recent content by LeMic

  • Be sure to checkout “Tips & Tricks”
    Dear Guest Visitor → Once you register and log-in:

    This forum does not automatically send notices of new content. So if, for example, you would like to be notified by mail when Steve posts an update to his blog (or of any other specific activity anywhere else), you need to tell the system what to “Watch” for you. Please checkout the “Tips & Tricks” page for details about that... and other tips!

    /Steve.
  1. LeMic

    Pending fix No drives found

    Hi Richard, Thanks for your suggestions, much appreciated. However I think this might be something related to the hardware I'm using, more specifically the Intel controller on the motherboard. I had quite a bit of mail-exchange with Steve where he tried to pinpoint the problem, but to no avail...
  2. LeMic

    Pending fix No drives found

    Hi Steve, I installed a client and made a message about this issue in the dev group (y)
  3. LeMic

    Pending fix No drives found

    Here you go :) (Edit: Added the file as the textalignment seems a bit off ) +----------------------------------------------------------+ | PCI v1 Simple DOS-based PCI System Enumerator GRC | +----------------------------------------------------------+ + Contemporary PCI subsystem...
  4. LeMic

    Pending fix No drives found

    Thanks for the tip. I ran rs.exe /? and looked at the options. With /ident and /verbose, the following text is added after the top description AHCI '.' and IDE '-' drive reset & diagnostic latencies in milliseconds: But apart from that, the result is the same, ReadSpeed spinning its slashes :) /m
  5. LeMic

    Pending fix No drives found

    Hi all, I have a HTPC running on an Asrock J4205-ITX motherboard with an SSD and a harddrive. When I run the test, ReadSpeed displays the top description-text with the spinning slashes and that pretty much it, no drive-details ever appear. Has anybody else had this issue? Best regards, Michael
  6. LeMic

    VeraCrypt still the choice?

    Hi all, I've been using VeraCrypt for quite a while on my various PCs and all in all its been great. However please note that after the release of Windows 1903 there has been an issue when encrypting the system drive with VC. The issue results in Windows locking up when the swap-file is used. I...